Novi Sad, Mičurinova 72   064 59 63 623

 www.mislisaiigrisa.rs    mislisaiigrisa@gmail.com

MISLIŠA I IGRIŠA

MISLIŠA I IGRIŠA

JEZIČKO - EDUKATIVNI - KREATIVNI CENTAR

POLETITE SA NAMA U ČAROBNI SVET JEZIKA!

Mi smo tim entuzijastičkih predavača koji su tu zbog Vas i Vaše dece i zajedno učestvujemo u projektu savladavanja stranih jezika, kao i predmeta predviđenih za polaganje prijemnih ispita za srednješkolsko obrazovanje.

Pored toga, mi nudimo čitav niz kreativnih radionica koje će osvestiti imaginaciju, potkrepiti maštu, razviti umetničke veštine i unaprediti didaktičke i kreativne sposobnosti Vaše dece!

Naše oblasti delovanja su predavanje stranih jezika najnovijim metodama nastave, uz niz praktičnih vežbi koje će Vam pomoći u lakšem “progovaranju” stranog jezika.

Naše kurseve održavaju predavači sa višegodišnjim iskustvom u radu i svim kvalifikacijama potrebnim za isti.

Naša je ponuda bogata, te uključuje učenje ENGLESKOG, NEMAČKOG, ITALIJANSKOG, RUSKOG I MAĐARSKOG JEZIKA!

Delatnost koju obuhvata naša škola je i osposobljavanje učenika osmih razreda osnovnih škola da sa maksimalnim uspehom polože PRIJEMNI ISPIT IZ MATEMATIKE I SRPSKOG JEZIKA, kako bi se visoko plasirali na rang listama željenih srednjih škola.

Ukoliko Vaše dete ima potrebu za potpomognutim savladavanjem gradiva u školi, a današnji užurbani tempo Vama onemogućava da mu se posvetite u adekvatnoj meri, obratite se našim predavačima, koji su angažovani i kao ISPOMOĆ U SAVLADAVANJU GRADIVA U DEČJEM UZRASTU.


Responsive image

UTISCI

Snežana Krejić, profesor, majka dvoje dece

"Moja deca pohađaju školu "Misliša i Igriša" već dve godine. Polaznici su engleskog, nemačkog jezika, matematike... da nastavnici nisu profesionalni i odgovorni, decu bih sigurno ispisala. Ovako, deca odlaze na kurseve presrećna, vraćaju se još zadovoljnija... sa osmehom na licu!. TU, U ŠKOLI SE LAKO UČI! Nastavnici uvek izlaze u susret što se tiče termina, ljubazni su i predusretljivi.Pomažu im oko savladavanja gradiva mimo programa kurseva ( pripreme za pismeni i kontrolni). Sve najlepše što mogu da kažem o školi!“"

Sanja Keleman, profesor, majka troje dece

"Mojih troje dece je upisano u ovu školu, a priključila sam se i ja na kurs nemačkog jezika! Da li to dovoljno govori o svemu? U kući, često kažemo: MI SVI IDEMO NA SVE U OVOJ ŠKOLI! Nastavnici profesionalno obavljaju svoje poslove, uvek spremni da izađu u susret, odgovorni i tačni, kod njih preovladavaju ljudske vrednosti ( u odnosu na materijalne), rade sa ciljem da pomognu deci i da ih nauče!"

Olivera Pekez- Mirković, čuvena Olja Zolja, animator, majka dvoje dece

"Sve u superlativu! Hvala im! Stariju ćerku koja je pohađala pripremnu nastavu srpskog jezika i matematike i upisala željenu školu zbog zalaganja nastavnika, je kako često kažem, opismenila nastavnica srpskog jezika (sa tim znanjem često i mene ispravlja). Zbog svega toga, upisala sam i mlađe dete na matematiku, a sledeće godine, pošto će biti 8. razred, sigurno će pohađati pripremnu nastavu iz srpskog jezika! Sve najbolje o svima nastavnicima! Svima koje poznajem pričam kako se u ovoj školi pošteno odrađuje sve!!!"


MISLIŠA I IGRIŠA
064 59 63 623
Novi Sad, Mičurinova 72
mislisaiigrisa@gmail.com
www.mislisaiigrisa.rs
fb.me/mislisaiigrisa