Novi Sad, Mičurinova 72   064 59 63 623

 www.mislisaiigrisa.rs    mislisaiigrisa@gmail.com

MISLIŠA I IGRIŠA

MISLIŠA I IGRIŠA

JEZIČKO - EDUKATIVNI - KREATIVNI CENTAR

NAŠ NASTAVNI KADAR


Mirjana Zukovic

MIRJANA ZUKOVIĆ

NASTAVNIK SRPSKOG JEZIKA I OSNIVAČ ŠKOLE

"(Pro)govori srpski da te ceo svet razume!". Da li je ovo tačno? Suština maternjeg jezika je ispravno izražavanje, tečna komunikacija, zaobilaženje poštapalica i unošenja savremenih, iskrivljenih slogana ili krilatica u naš jezik. Stranci koji su učili naš jezik nam govore "Srpska gramatika = matematika"! Najteže je savladati naše suglasnike. Šta ćemo sa glasovnim promenama, sintagmama, padežima, nezavisnim i zavisnim rečenicama? Zbog toga sam ja tu! Pripremna, dopunska, dodatna nastava za osnovce i srednjoškolce je moja ponuda, a put ka uspehu je Vaš izbor! Rad je koncipiran u formi individualnog ili grupnog rada, a časovi se održavaju dva puta nedeljno u trajanju od 60 minuta. Moje radno iskustvo je 21. godina u srednjoj školi.


Miodrag Zukovic

MIODRAG ZUKOVIĆ

NASTAVNIK MATEMATIKE I MEHANIKE

- Da li je u matematici 2+2 uvek 4?
- Da li Vam je matematika sastavni deo života, a teško se snalazite?
- Zašto je otpor prema matematici uvek samo otpor?
- Koju ocenu ste imali tokom celog svog školovanja? (budite iskreni!)
- Da ne biste učili samo za dvojku i jedva prolazili u školi... rešenje je kod nas!
- Pripremna, dopunska, dodatna nastava
- Za osnovce, srednjoškolce i studente
- Moje radno iskustvo je 24. godine sa radom na FTN-u.


Beba Strbacki

BEBA STRBAČKI

NASTAVNIK ENGLESKOG I ITALIJANSKOG JEZIKA

Engleski jezik je potreba svakog savremenog i obrazovanog čoveka. Njime govori najšira ljudska populacija na svetu. Dobro plaćen posao se ne dobija bez znanja engleskog jezika. Deca ga uče od najranijih godina svog života. Zato budite i vi deo naše populacije koja će sticati znanje! Usavršite veštinu komunikacije na engleskom jeziku! Savladajte gramatiku i pređite nivoe znanja bez imalo muke i otpora! Uložite trud i uspeh neće izostati!
Kursevi se održavaju (po potrebi i želji) individualno i organizovano u grupama. Mi ne učimo napamet, mi stičemo znanje!
Bubica Kursić - za naše najmlađe, predškolce, uz multimedijalne sadržaje, preko crtaća, do učenja jezika uz igru. Studenti i penzioneri - popust od 10%. WE'RE LOOKING FORWARD YO MEET YOU!!!

ITALIJANSKI JEZIK

Lagan i melodičan, ponovo je u modi! Mnogi ga uče iz ljubavi vodeći se onom: "Koliko jezika znaš, toliko i vrediš".
"Jezik sunca i dobrog vina" u našoj školi! Početni nivo kursa (A1 i A2), individualni i grupni rad za odrasle i za decu. Kurseve vodi nastavnica sa desetogodišnjim iskustvom u predavačkom radu. Ja sam tu da zajedno prevaziđemo jezičke barijere i da oslobodim vašu kreativnost!


Nikolina Nikolic

NIKOLINA NIKOLIĆ

NASTAVNIK NEMAČKOG JEZIKA

Nemački je najrasprostranjeniji i najzastupljeniji jezik u Evropi. Poznavanjae nemačkog jezika je poslovna prednost. Naučiti strani jezik jezik je za mene, izraz prijateljstva, to je ispružena ruka, to je način komunikacije sa ljudima Evrope, to je način da se približimo drugoj kulturi, drugim običajima. Sa druge strane, odluka da se predaje strani jezik je izraz posvećenosti i posredovanja. To je obećanje da ćete nekome pomoći da se obrazuje i osposobi da razgovara sa ljudima na njihovom maternjem jeziku! Govoriti nemački jezik je izazov! Naučiti nekoga nemačkom jeziku je odgovornost! Kao što je Karlo Veliki rekao "Imati drugi jezik znači posedovati još jednu dušu!"

Dragana Svedic

DRAGANA ŠVEDIĆ

NASTAVNIK RUSKOG JEZIKA

Moja ljubav prema ruskom jeziku je Vaša potreba! Suština govorenja, gramatike i razumevanja ruskog jezika nije samo u sličnosti dva slovenska jezika - srpskog i ruskog. Ruski jezik ima svoje finese i svoja gramatička i morfološka pravila koja znaju da zadaju jezičke barijere ili se pogrešno interpretiraju i nauče. Otklonite sve jezičke nedoumice na kursevima sa mnom! Grupni i individualni rad sa nastavnicom koja ima radno iskustvo od 10 godina u osnovnoj školi.


Timea Sabo

TIMEA SABO

NASTAVNIK MAĐARSKOG JEZIKA

Moja ljubav prema mađarskom jeziku je veća nego što je Vaša ljubav prema dobijanju mađarskog državljanstva! Ako ste se opredelili za ovu drugu opciju ili ljubav, JA SAM TU! Sa istim pristupom i voljom ću Vas naučiti mađarskom jeziku, mađarskoj kulturi i tradiciji, padežima, konverzaciji... Kursevi se održavaju za odrasle i za decu. Grupna i individualna nastava. Posebno pripremna nastava za dobijanje mađarskog državljanstva! Moje radno iskustvo je 5 godina.


Renata Jevtic

RENATA JEVTIĆ

UČITELJICA

Moja misija je srećno i samopouzdano dete! Sigurna sam da je početni proces obrazovanja Vašeg mališana (dok ste u trci sa sopstvenim poslom ili nedostatkom vremena), veoma bitan da bi mališan izrastao u nerazmaženu, jedinstvenu i samostalnu osobu! Uz pedagoški i metodički rad, uz brojne unapred postavljene ciljeve dobijamo ishode koji vode ka uspehu! Početno savladavanje slova, čitanje, pisanje i pomoć u savladavanju gradiva više nije teškoća! Ono je prednost! Probudite kreativnost i maštu u crtanju i slikanju vašeg mališana kroz rad u likovnoj radionici! Kursići se održavaju svake subote u trajanju od po 90 minuta (grupni ili individualni rad). Moje radno iskustvo od 15 godina rada u osnovnoj školi je moja prednost i podsticaj za Vašeg mališana. Kursevi se održavaju za decu od 6 do 10 godina.


MISLIŠA I IGRIŠA
064 59 63 623
Novi Sad, Mičurinova 72
mislisaiigrisa@gmail.com
www.mislisaiigrisa.rs
fb.me/mislisaiigrisa