Novi Sad, Mičurinova 72   064 59 63 623

 www.mislisaiigrisa.rs    mislisaiigrisa@gmail.com

MISLIŠA I IGRIŠA

MISLIŠA I IGRIŠA

JEZIČKO - EDUKATIVNI - KREATIVNI CENTAR

BLOG - INTERESANTNA DEŠAVANJA


Novosadske Letarije

Posle 'Zimzarija'- dolaze na red 'Letarije'

Sadržaj dodat 03.05.2019.

Posle učešća naše škole na 'Zimzarijama', koje su se održavale u prostoru škole, delom u Big-u, pod pokroviteljstvom DKC-a Novog Sada, ne časeći ni časa, ponovo smo se prijavili na 'Letarije'. Krajem avgusta, dok će još trajati raspust, dobijamo priliku da ponovo predstavimo naše aktivnosti i jezičko - edukativni program. Aktivnosti će se održavati na Štrandu. Čast nam je da predstavimo naš program i bar na ta dva sata, ulepšamo deci i njihovim roditeljima letnje popodne i ono što nam je najvažnije, da bar na kratko odvojimo naš podmladak od igrica na kompu, zatvorenog prostora i telefona! Dođite da se družimo, nešto novo naučimo i da posmatramo svet drugačijim očima!


Novosadske dečije zimzarije - BIG

Novosadske dečije zimzarije - BIG Tržni Centar

Sadržaj dodat 13.04.2019.

Na zimskom raspustu bilo je veselo u našoj školi! Bilo je puno dece na tematski određenim kursevima jezika! Učilo se, seckalo, lepkalo i sklapalo sve uz pomoć predavača i dečiju kreativnost! Održavali su se kursići engleskog, nemačkog, italijanskog i mađarskog jezika... Deca su bila prezadovoljna, kao i mi! Hvala na posećenosti i ukazanom poverenju!


Novosadske dečije zimzarije - BIG

Da li je RASPUST = RASPUSTILIŠTE?

Sadržaj dodat 07.05.2019.

Prošao je još jedan ( dugi) prolećni raspust, predstoji nam uskoro još jedan (najduži) - letnji. Vreo. Najlepši.
Završava se školska godina, imate odlične uspehe, čeka vas more, baka, deka, pa, opet - ODMOR. Nekada se dešava, čini mi se, da se umorite od odmora? Šta radite kada prođe more, kada se roditelji vrate na poslove, ostajete (uglavnom), sami kod kuće?! Kako ispunjavate slobodne časove? Čime? Ili, samo odmarate? Da vam raspust ne bi bio samo RASPUSTILIŠTE, BEZ CILJA, SMISLA, DA SE NE SMARATE PREVIŠE, DA BISTE URADILI NEŠTO KREATIVNO, EDUKATIVNO, DA NEŠTO NOVO NAUČITE I DA SE DRUŽITE, DA PROŠIRITE NOVE VIDIKE I SAMO MALO U TOKU DANA - ZAPOSLITE VIJUGICE - MI SMO TU! Nemojte samo trenirati telo, trenirajte i um!
* za uzraste od 6 - 14 god. Jezičko - edukativne radionice
* za mame i tate + jedno dete gratis (porodično učenje stranih jezika) - 20%
* letnji intenzivni i poluintenzivni kursevi jezika
DA LI VAM JE DO UČENJA SA NAMA I KOD NAS?


MISLIŠA I IGRIŠA
064 59 63 623
Novi Sad, Mičurinova 72
mislisaiigrisa@gmail.com
www.mislisaiigrisa.rs
fb.me/mislisaiigrisa